Sæbe neutral

Sæbe neutral

DKK35.00

Den neutrale sæbe fra Amalie Rosalie er vegansk og velegnet til skånsom hånd- og kropsvask. Kombinationen af gode olier gør den desuden velegnet til sensitiv hud.

5 på lager

Varenummer (SKU): 10590011 Kategori:

Beskrivelse

Den neutrale sæbe fra Amalie Rosalie er velegnet til skånsom hånd- og kropsvask. Den plejende blanding af fedtstoffer fra økologisk rapskimolie fra Lehnsgaard på Bornholm og økologisk kokosolie giver fugt og virker beskyttende. Sæberne ligger til tørre i seks uger, før de bliver sendt videre til dig som forbruger. Tørringsperioden bidrager til et minimum af vand i sæben. Resultatet er et rent og naturligt produkt med et højt indhold af gode olier. Dette er en vegansk sæbe bestående af få gode råvarer og helt uden konservering. Har du allergi, eller døjer du med irriteret hud, anbefaler vi denne neutrale sæbe fra Amalie Rosalie.

Sæben er pakket ind i perforeret plastik, der beskytter sæben indtil den skal bruges og samtidig giver den mulighed for at ånde. De er desuden håndlavet og håndskåret hvorved form og udseende kan variere en smule.

  • Håndlavet og håndskåret
  • Rig på gode, økologiske olier
  • Vegansk
  • Til hånd- og kropsvask

ca. 100 g/ sodium cocoate, sodium rapeseedate, aqua, glycerin, cocos nucifera oil, brassica campestris seed oil